Rating: 4.5714285714286 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Paul Gräfe
8 maanden geleden

Eind oktober ben ik de gelukkige eigenaar geworden van het olieverf schilderij “Vogels”.
Ik had het paneeltje in Ommen zien staan en was er direct weg van. Het was niet handig van mij om het niet direct te kopen, maar een paar dagen later had ik de vogeltjes per post toch in huis.
Jentske, dank daarvoor! De Vogels hebben een mooi plekje gekregen hoor.

Lisanne
10 maanden geleden

Afgelopen maand kreeg ik de workshop "Schilderij in één dag" cadeau, wat een hele geslaagde dag was! Ik had niet gedacht dat ik schilderen zo leuk kon vinden, en dat het eindresultaat zo mooi zou worden. Voorafgaande nam Jentkse mij mee in het sparren over wat leuk zou zijn om te schilderen, en wat tevens haalbaar is. Zelf ben ik niet heel creatief aangelegd, dus dit was prettig. De dag startte met een heerlijk kopje koffie en wat lekkers, gevolgd door een heldere uitleg. De hele dag stond Jentkse voor alle cursisten klaar om aanwijzingen te geven over de schildertechniek maar ook hoe we onze schilderijen het beste stap voor stap konden opbouwen. Tussen de middag stond er een goedverzorgde (en tevens zelfgemaakte!) lunch voor ons klaar. Het resultaat is erg mooi geworden, deze heeft inmiddels een mooi plekje gekregen.

Jentkse bedankt!

Gaby Brouwer
een jaar geleden

Zaterdag 24 juni 2023 een hele leuke workshop "schilderij in één dag" gevolgd. Had een mooie uitdaging, omdat ik ook het gezicht van mijn zoon samen met een leeuw wilde. Met de goede uitleg en begeleiding is het echt mooi geworden. Het is zo goed gelukt dat mijn zoon van 10 het zelfs op zijn kamer wil hebben hangen. Dank je wel Jentske. En los van het schilderen is er ook aandacht voor het innerlijke met een heerlijke en goed verzorgde lunch.

Margareth
een jaar geleden

Vandaag een super verzorgde en goed voorbereide dag gehad bij Jentske! De workshop 'schilderij in één dag' gedaan. Elke deelnemer had een foto ingeleverd die Jentske heeft overgezet op doek zodat je alleen maar lekker hoeft te schilderen. Goede uitleg gekregen, wat voor iedereen gold. Zo maak je dus écht een mooi werk in één dag!

Fräncis
een jaar geleden

Voor de 2e keer bij Jentske een gezellige en leerzame schilderdag. In een dag een mooi schilderij met de goede hulp van Jentske. Nooit gedacht dat ik dat kon. Dit moet je zeker een keer doen!

Riët
een jaar geleden

Jentske is een kunstenaar om door een ringetje te halen.
Ze maakt echt prachtige schilderijen.
Het wordt alsmaar beter doordat ze zichzelf blijft verbeteren.
Vele cursussen die ze volgt werpt echt vruchten af, en dat zie aan haar resultaten.

Echte aanrader is een workshop te volgen bij haar
Ze legt alles heel goed uit .
Mooie Technieken leer je en ze verteld ook waarom je het op een bepaalde manier moet doen, hierdoor begrijp je het veel beter.
Resultaat die je dan krijgt is verbluffend
Ik heb nooit geschilderd en ik ging met een prachtige schilderij naar huis,dankzij goede uitleg van haar.
Workshop bij Jentske is supergezellig en goed verzorgd en ze is ook zo’n super leuk mens !

Leo
een jaar geleden

Dat geschilder is natuurlijk helemaal niks voor mij. Maar als ik het wel leuk zou vinden, zou ik absoluut les nemen bij Jentske: is gewoon een hartstikke gek leuk mens 😊

Gerdien Wiesenekker
een jaar geleden

Prachtig kleurig werk waar de Liefde en passie vanaf spat en gevoeld wordt .

jan slagter
een jaar geleden

Prachtig werk Jentske !!

Irma
een jaar geleden

Wil je een mooi, origineel schilderij dat met liefde is gemaakt kun je bij Jentske terecht.
Kunstenaar vol professionaliteit met haar hart op de goede plek ❤️