Wat leuk dat je interesse hebt voor de workshop “Je eigen schilderij in 1 dag”.

 

Ik zal de werkwijze en kosten hieronder uitleggen.  

Ik heb plek voor 4 personen op m’n zolderatelier.

 

 

Als je een schilderworkshop komt meemaken, dan krijg je een leuke, lekkere en ontspannen dag. We beginnen dan om 9.30 uur met de groep met een lekkere bak koffie of thee en uitleg over wat belangrijk is bij het maken van je schilderij. Ik heb een A4-tje waar je voorbeeld op staat. Je gaat aan de slag met mijn aanwijzingen en ik zal steeds in de gaten houden of er vragen zijn of dat ik aanwijzingen kan geven. Tussen de middag krijg je een goed verzorgde lunch. De hele dag ben ik beschikbaar om te helpen waar nodig. Om ongeveer 16.30 zijn we aan het eind en ga je naar huis met een goed gevoel en een eigen geschilderd kunstwerk.

 

Alle benodigde materialen daar zorg ik voor en krijg je op de dag zelf. Er is echter één ding dat je van te voren zelf moet doen en dat is uitzoeken wat je wil schilderen. Dit doen we op de volgende manier:

 

Je zoekt zelf een scherpe foto, plaatje, afbeelding van hetgeen je wil schilderen en appt dit naar mij op telefoonnummer 0648151422.

Zo is Pinterest bijvoorbeeld een site waar je werkelijk alles kan vinden.

Ik zal aangeven of het scherp genoeg is en of het te doen is binnen een dag. Laat mij dat beoordelen omdat een makkelijk uitziend plaatje, foto, afbeelding soms moeilijker is dan je zou denken en andersom. Je mag ook meerdere dingen appen zodat ik met je mee kan denken.

Ik wil graag een week voor de workshopdag je definitieve keus hebben zodat ik deze alvast op je doek kan schetsen. Je kunt dan meteen met schilderen beginnen op de dag zelf.

 

Deze dag “Je eigen schilderij in 1 dag” inclusief doek (40/40, 40/50, 40/60) + materialen, inclusief een lunch en koffie of thee kost €80 per persoon. (Een groter doek kan in overleg tegen een meerprijs)

Het adres is Lijsterstraat 20, 7701VB Dedemsvaart.

 

Ik hoop dat je zo een goed beeld hebt van de Workshop en anders laat maar weten als je nog vragen hebt,

 

Groetjes Jentske

0648151422

schaappainting@outlook.com

Revieuws op mijn deur.